KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

Günümüz değişen, gelişen ve globalleşen dünyasında üniversitelerin mevcut varlıklarını artan bir ivme ile sürdürmeleri, öğrenci odaklı hizmet anlayışını benimseyerek kaliteli eğitim-öğretim hedefine ulaşılması gerekmektedir.

Başkanlığımız bünyesinde gerçekleştirilen işlemlerin mevcut mevzuata uygun ve konusunda tecrübeli personel ile kısa zamanda sonuçlandırılması ana amacımızdır.

Kocaeli Üniversitesi öğrencileri bizler için büyük bir ailenin üyesidir; sıcak, samimi ve kendilerini her zaman mutlu ve huzurlu hissedebilecekleri Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında öğrencilerimiz için gerekli hizmetler büyük bir titizlikle sunulmaktadır.

Öğrencilik süreniz boyunca eğitim-öğretim hayatınızın başarılarla geçmesini temenni ederim.

Prof. Dr. Mehmet YILDIRIM

Öğrenci İşleri Daire Başkan V.

MİSYONUMUZ

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı olarak misyonumuz; tecrübeli, gelişime açık ve üretken personel kadromuzla, öğrencilerimiz için her zaman en kaliteli ve hızlı hizmeti sunmak, akademik birimlerimiz ile koordinasyon sağlayarak eğitim-öğretim süreçlerinin düzenli olarak yürütülmesini sağlamaktır. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığımızın çağdaş bir hale getirilmesi ve günümüz teknolojik şartlarında merkezi otomasyon sisteminin daha etkin, istenilen seviyede hizmet verebilmesi amacıyla, süreçleri yeniden tasarlamak, organizasyon yapısını gözden geçirmek ve çağdaş bir hale getirmek için Üniversitemiz üst yönetiminin desteği ve koordinasyonu ile gerekli çalışmaları yürütmektir.

VİZYONUMUZ

Vizyonumuz, Üniversitemiz imkanları doğrultusunda; hizmet kalitesinin artırılmasını hedefleyen, çağdaş yönetim anlayışı ve teknolojik gelişmelerden azami ölçüde yararlanan, planlı ve öngörülü hizmet etmeyi ilke edinen, en iyinin en hızlı ve en etkin şekilde sunulmasına gayret gösteren, ilişkilerinde güler yüzlü ve samimi olan, hizmet verilen hedef kitleye adil ve etik kurallar çerçevesinde davranan, doğru, eksiksiz ve güvenilir bilgi veren, çözüm odaklı ve önceliği öğrenci memnuniyeti olan bir Öğrenci İşleri Daire Başkanlığıdır.

HEDEFLERİMİZ

Öğrenci Odaklı Hizmet